ŞANLIURFA / BOZOVA - Yaylak Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Rehberlik servisi tarafından akran zorbalığı, bilinçli teknoloji kullanma ve ders çalışma teknikleri ile ilgili yayın çalışmaları düzenlendi.

Nis

Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışmasına katılan Zahide İNCE isimli öğrencimiz il birincisi olarak Umre ödülünü kazanmıştır.. Umre ödülü ile alakalı gerekli duyuru yarisma.diyanet.gov.tr detaylı olarak paylaşılacaktır. Öğrencimizi kutluyor ve ailesine bu kadar nezih ve ihsan olan bireyi yetiştirdikleri için şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü'nü sayın Hülya CENGİZ öğretmenimizin koordinatörlüğünde yad ederek milli bilincimizi tazeleyip evlatlarımızla vatan uğruna alınan ve verilen nefeslerin ehemmiyetini andık. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğretmenlerimizden sayın Cansel Candemir'in rehberliğinde yazdığı hikaye ile derece yapıp ilçe birincisi olan Elif Çetin'i kutluyor, öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Mürekkep kokan yarınlara edebi zihinlerle koşuyoruz.

Satranç Turnuvasında:

1. Olan öğrencimiz Baki Elçi

2.olan öğrencimiz Nuray Elçi

3.olan öğrencimiz İkra Nisa Yıldız

4.olan öğrencimiz Bünyamin Elçi oldu.

Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda psikolojik danışman Oğuz TOZ organizasyonunda hakemliğini değerli öğretmenlerimizden Ferhat YÜKSEK ve Hakan ŞİMŞEK ' in yönettiği satranç turnuvası heyecanlı, dorukları arzulatan bir dinamik ve strateji ağı ile potansiyelin nirvana düzeyinde olduğu bir atmosferde gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Öğretmenlerimizden sayın Elif Nur Sancar nezdinde gerçekleştirilen 'Dürüstlük Manavı' projesinde öğrenciler ürünlerden alışveriş yapıyor ve herhangi bir gözetim olmadan dürüstçe ürünlerin ücretini masaya bırakıyor. Öğrencilerimizin aidiyet, bilişsel olgunlaşma, eminlik ve irade terbiyesi gibi birçok alanda kazanım elde ettiği bu projede okulumuz bölgemizde öncü oluyor. Emeği geçenlere ve dürüstlüğüyle nam salan öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Ara

Yaylak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bilim ışığında genel kültür ve genel yetenek alanlarından oluşan bilgi yarışması düzenlendi. Salı günü finalist sınıfımız 9A, Çarşamba günü finalist sınıfımız 11C ve 12A ve perşembe günü finalist sınıfımız 10D olarak sonuçlandı. Büyük finalin Cuma günü düzenlemesi ile kazanan 12A olurken ikinci sınıfımız 10D, üçüncü sınıfımız 11C ve dördüncü sınıfımız da 9A oldu. Tüm sınıflarımızı ve sınıf rehber öğretmenlerimizi tebrik ediyor, projenin yürütülmesinde emeği geçen Hülya CENGİZ ve Oğuz TOZ öğretmenlerimize, yarışma için özgün sorular hazırlayan branş öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Nice bilim dolu yarınlara..

Ara

Büyük finalin Cuma günü gerçekleştirileceği bilgi yarışması etkinliğinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi.

Ara

Öğrencilerimizin görme kanallarındaki engellerin erken safhada lezyonel tepkimeleri tespit edilerek gerekli sağlık kuruluşlarına yönlendirilmesi hususunda orta okul sınıfı öğrencilerimize SNELLEN uygulması gerçekleştirildi.

Psk. Dnş. Oğuz TOZ